Museums & Galleries og Matthew Williamson

Vi er stolte av å presentere enda flere produkter fra Museums & Galleries med design av den verdenskjente britiske motedesigner Matthew Williamson.

 

Museums & Galleries omtaler Matthew Williamson i sin nye katalog på følgende måte: "Matthew Williamson is world-renowned for his highly recognisable signature aesthetic. A master of print, embellishment and kaleidoscopic colour, his collections encapsulate a bohemian spirit and a laid-back sense of glamour".

 

Grande Journals

Innbundne skrivebøker i stort format (247mm x 187mm). Bøkene har 160 linjerte sider og gullsnitt. Videre har de strikk som holder boken lukket og det er en praktisk innvendig lomme bakerst. Det finnes 3 ulike design; Butterfly Wheel, Jaipur Jem og Leopards.

Deluxe Journals

Innbundne skrivebøker i pocket-format (177mm x 127mm). Disse bøkene har hele 200 linjerte sider og gullsnitt. I tillegg har de strikk-lukking og bokmerke-bånd. De finnes i 6 ulike design; Leopards, Dragonflies, Jaipur Jem, Peacock Heart, Butterfly Wheel og Pineapple Paisley.

Deluxe Notebooks

Skrivebøker i myke omslag i A5 format (209mm x 148mm). Bøkene har 96 linjerte sider og gullsnitt. Og de finnes i 6 ulike design; Cactus Flower, Hummingbirds, DNA Butterflies, Precious Rose, Moroccan Mosaic and Flamingo Bay.

Square Notecard Wallets

Kortpakker med 8 kvadratiske kort (135mm x 135mm) og konvolutter. Det er 2 design i pakken (4 av hvert design) og vi har 2 forskjellige pakker. Pakke 1 er med Flamingo-design og Sunset Palms-design. Pakke 2 er med Peacock Heart-design og Butterfly Wheel-design.

Luxury Foiled Notecards

Dette er gaveesker med 16 kort og konvolutter (105mm x 148mm) med 2 design i esken (8 av hvert design) og vi har 3 forskjellige pakker. Pakke 1 inneholder design "Dragonflies & Hummingbirds", pakke 2 inneholder design "Birds & Blossom" og pakke 3 inneholder design "Leopards & Peacock Heart". Alle kortene har trykk med gullfolie, også gaveesken.

Gaveposer

Gaveposene finnes i 2 størrelser, medium og large, i designene Peacock Heart, Hummingbirds og Butterfly Wheel.

Gaveeske-sett

Eskesettet består av 4 esker hvorav den minste er kvadratisk og de tre andre er rektangulære. Designet er Butterfly Wheel.

Gavepapir

Vi har også tatt inn gavepapir i ark i designene til Matthew Williamson. De finnes med gullfoliert trykk og uten i størrelsen 696mm x 500mm.