Elite Tins

 Vi er glade for at vi nå kan presentere en ny leverandør til oss. Elite Tins fra England har et stort utvalg av metallbokser i mange størrelser og design. De har knyttet til seg mange kjente designere som Emma Ball, Emma Bridgewater, Jo Stockdale, Rachel Ellen og Neil Hipkiss.

 

 

Emma Ball

Vi har tatt inn Emma Balls design "Garden Birds" som allerede selger veldig bra. "Garden Birds" finnes i kakesett med 3 runde esker, rund boks, rektangulær boks og en kvadratisk boks.

Emma Bridgewater

Fra Emma Bridgewater har vi satset på hennes design med høner og haner. "Hens" kan du få i kvadratiske bokser, rektangulære og runde. Vi har også tatt inn et stort flott fat med høye kanter og to bærehåndtak som er praktisk å benytte hvis man skal bære kopper og asjetter ut på terrassen for eksempel.

Rachel Ellen

Rachel Ellen har en serie bokser som hun kaller "Folk Tale". I denne serien finner du mini-bokser, kvadratiske og rektangulære bokser som er fine til matpakker, kjeks eller andre godsaker.

Neil Hipkiss

For den mannlige delen av befolkningen har Neil Hipkiss designet en serie med motiv fra nostalgiske fly og motorkjøretøyer. Boksene er rektangulære og finnes i 3 størrelser.

Jo Stockdale

"Best Friends" heter designet til Jo Stockdale. Her finner du motiv av hunder og katter på eskene. Eskene finnes som 2 forskjellige rektangulære og som små kvadratiske esker.

Nostalgia

Denne serien er manges favoritt. Her finner du esker i mange størrelser med veldig nostalgiske og koselige motiv hentet fra gamle esker til sjokolade, kjeks eller te. Hvis man ikke vil ha kjeks, sjokolade eller te i dem, så kan de benyttes til å samle mye annet i. De er en fryd for øyet og vil helt sikkert vekke mange minner om gamle dager.