Velkommen til Kortevarehuset AS

Kortevarehuset AS er et familiedrevet selskap som har drevet med import i snart 25 år. Vi importerer kort, alt i gaveinnpakning, innbundne skrivebøker, brevpapir, fotoalbum, rammer, papirvarer, malebøker, farger, leker, partyvarer og sesongvarer. Våre leverandører er kjente merkenavn fra England, Italia, Skottland, Spania, Sverige, Tyskland, Ungarn, USA og Wales. Siden 2013 har vi også importert håndvesker, bager, lommebøker og toalettvesker fra England og Italia. Våre kunder er bok- og papirhandlere, gavebutikker, blomsterbutikker, fotobutikker, museumsbutikker og veskebutikker. Vi selger kun engros og kun til registrerte firmaer.

 

Kort
Vi fører et stort utvalg av doble kort til nyfødt og dåp, barn, ungdom, konfirmasjon, gratulasjon, årstall, blomster, mann, trend, bryllup, kunst og kondolanse. I tillegg har vi også sesongkort som Valentines-kort, påske-kort og selvsagt julekort. Hvis du eller dine kunder trenger gavekort for eget bruk så har vi også dette.

Kortpakker
Når det gjelder gave-/visittkort så har vi et stort utvalg i to størrelser som vi produserer selv her i Norge.

Fra Peter Pauper Press (USA) og Museums & Galleries (England) fører vi et stort og eksklusivt utvalg av kortpakker som kan benyttes til ulike anledninger.

Innbundne skrivebøker (journals)
Siden 2011 har vi representert Peter Pauper Press (USA) i Norge og vi har hatt en formidabel økning i salget av innbundne skrivebøker fra starten.

Fra 2015 har vi også representert Museums & Galleries (England) med skrivebøker, kortpakker, brevpapir, gaveposer og gaveesker. Museums & Galleries har et samarbeid med Victoria & Albert Museum (V&A) i England som tillater dem å benytte motiver fra kjente kunstnere fra hele verden i produksjonen av kortpakker, skrivebøker, brevpapir m.m. For dette bidrar Museums & Galleries økonomisk tilbake til museet.
Museums & Galleries har også inngått et samarbeide med den verdenskjente motedesigneren Matthew Williamson. Det har resultert i en rekke nye produkter som skrivebøker, kort, kortpakker, gaveposer, gaveesker og  gavepapir med den kjente designerens motiv.

Gaveposer og gaveesker
Gaveposer og gaveesker var det første vi startet med å importere for snart 25 år siden. I alle disse årene har vi hatt et stort utvalg og i dag er utvalget større enn noensinne. Vi har 10 ulike produsenter av esker og poser som vi handler med og vi har på lager ca 400 forskjellige poser og ca 200 forskjellige esker/eskesett.

Poser finnes i følgende størrelser; small, medium, large, x-large og flaskepose.

Esker/eskesett finnes som runde, ovale, rektangulære, kvadratiske, hjerteform og i kartong, metall og tre.

Fotoalbum og rammer
Fotoalbum har vi med lommer og til å lime inn i (tradisjonelle). De finnes i flere størrelser og design. Vi har egne album for baby/barn og vi har bryllupsalbum.

Rammer har vi i flere størrelser og utførelser.

Male- og aktivitetsbøker for barn
Male- og aktivitetsbøkene våre får vi fra Alligator Books og Anker International i England. De sitter på rettighetene til mange av de kjente karakterene som Barbie, Byggmester Bob, Crayola, Brannmann Sam, Thomas-toget, Hello Kitty, Frozen, Trolls, Disney Jr., My Little Pony, Princess, Spiderman m.m.

Vesker etc.
Vi har et stort utvalg av vesker i mange størrelser og design. Vårt største merke er Signare, som er vesker i gobelin-stoff av meget god kvalitet.

Papirvarer
Hos oss finner du et stort utvalg av blokker og skrivebøker,konvolutter, notatkuber, handlelister, skolestart-varer, kontorrekvisita m.m.